ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ

logoaspro1aaa

Ο Νικος Βερβεριδης είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής της Εθνικής Ακαδημίας Αθλητισμού της Σοφιας Βουλγαρίας, του Ανώτατου Πανεπιστημίου Αθλητισμού, ισότιμο των Τμημάτων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελλάδας με την ειδικότητα του προπονητή Τζούντο Α’ κατηγορίας.
Κατέχει Μ.Α. ισότιμο των Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Προπονητική του Τζούντο.
Εξειδικεύεται επίσης στην ανάπτυξη και τελειοποίηση των φυσικών ικανοτήτων των αθλητών αλλά και απλών ασκούμενων όπως Δύναμη, Ταχύτητα, Αντοχή κ.τ.λ.
Από το 1990 διδάσκει Τζούντο σε παιδιά αρχικά σε κατασκηνώσεις ( ΚΟΡΕΛΚΟ, ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ ΧΟΥΡΔΑΚΗ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ), κατοπιν σα βοηθος στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών και στην ένωση Ρουμελιωτών Νεαπολης Αθηνών.
Επιστρέφοντας στην Κρήτη δίδαξε παιδιά και ενήλικες στο γυμναστήριο Universal Studios (μετέπειτα Global gym), στον Φιλαθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Νεας Αλικαρνασσού και από το 2003 στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης όπου ήταν ο προπονητής της ομάδας του Πανεπιστημίου με την οποία συμμετείχε σε Πανεπιστημιάδες.
Επίσης δίδαξε Τζούντο στην παιδική κατασκήνωση ” η Χώρα των Λωτοφάγων” και σε σχολεία τις απογευματινές ώρες κατόπιν αιτήσεων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Συμμετείχε με αθλητές στους αγώνες των νήσων (COJI) και ήταν ο υπευθυνος διοργάνωσης των ίδιων αγώνων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τώρα προπονεί κατ’εξοχήν παιδιά στον πολυχώρο FERRUM στην οδό Παπαναστασίου 171 στο Ηρακλειο Κρήτης!

Παιδικές πολεμικές τέχνες – Judo στο Ηράκλειο Κρήτης